Bitcoin is echt geld, het kan stoppen met het schroeven van je: ‚Rich Dad, Poor Dad Author‘.

23. Juni 2020 // von admin

Prominente echte instaatsinvesteerder, auteur van ‚Rich Dad, Poor Dad‘ en financiële opvoeder Robert Kiyosaki praat weer met zijn leger van volgelingen.
Vandaag legde hij uit hoe Bitcoin, goud en zilver ‚echt geld‘ zijn dat kan voorkomen dat de Amerikaanse Fed Reserve iedereen ’neukte‘.

Als de Fed triljoenen drukt, naait hij iedereen…

Robert Kiyosaki is een bekende tegenstander van het QE-programma van de Fed, dat sinds maart loopt, en voegt biljoenen USD toe aan de balans van de Fed, met inbegrip van reddingsoperaties voor bedrijven en een overlevingscheck voor gemiddelde Amerikaanse burgers.
De heer Kiyosaki heeft ook vele malen getweet om zijn afkeuring te delen over de lockdown veroorzaakt door de pandemie, die begon in China en zich verspreidde over de hele wereld, maar lijkt nu tekenen van vertraging te vertonen.
De heer Kiyosaki heeft zijn volgelingen op de sociale media en op zijn YouTube-kanalen aangemoedigd om zich te beschermen door goud, zilver en Bitcoin Future te kopen, terwijl hij de nieuw geprinte dollars van de Fed nepdollars heeft genoemd.
Iets meer dan een uur geleden ging de investeringsgoeroe opnieuw twitteren om de gemeenschap eraan te herinneren dat de Fed door meer fiat dollars te printen, ‚vrienden‘ redt en ‚iedereen‘ oproept.
De heer Kiyosaki roept de mensen op om ‚dieven te stoppen‘ door goud, zilver en Bitcoin te redden.

Goud staat op het punt om in 2009 uit te breken: Peter Schiff

Een andere gouden voorvechter (maar ook een bekende Bitcoin-criticus), Peter Schiff, gooit weer goud naar zijn volgelingen en tweet dat de XAU-prijs op het punt staat uit te breken, net als in 2009.
Destijds, na de wereldwijde hypotheekcrisis, werd XAU verhandeld op $ 1.087,50, maar steeg toen tot $ 1.420,25 in 2010 en steeg naar het $ 1.531,00 niveau in 2011.
Peter Schiff lijkt te verwachten dat deze nieuwe gouden rally van grotere omvang zal zijn en denkt dat het langer zal duren dan in 2009-2012.
De reden hiervoor is, volgens de heer Schiff, dat beleggers er in 2011 op vertrouwden dat de Fed haar balans zou kunnen inkrimpen en de rentetarieven na de crisis van 2009 weer normaal zou kunnen maken.
Maar het zal deze keer andersom gebeuren, hij tweette, en het goud zal blijven stijgen.
Sommige commentatoren zijn het er echter niet mee eens en zeggen dat Bitcoin veel beter is dan goud, omdat het laatste is ingeprijsd.

Kommentare sind geschlossen.